FacebookAplikacja na urządzenia mobilneMOBILE TIPS

Jak możemy wyłączyć Najbliższe Znajomi (lub zawiadomień do tej funkcji) w przenośnych aplikacji Facebook

Ostatnio Facebook Dodano kilka Nowe strony dysponują dla Aplikacja mobilna, w tym Pobliskie Znajomi, Funkcję, która pozwala użytkownikom na Podziel lokalizacja uiasca z przyjaciółmi (lub bardziej precyzyjnie zgłoszenie Znajomi użytkownika, gdy jest w ich pobliżu). Biorąc pod uwagę, że ta funkcja jest fakultatywny (To jest do użytkowników, jeśli chcesz go używać, czy nie), aby być funkcjonalne i przyjaciele będą oczywiście mieć go pracować stosowane na mobilną aplikację smartphone pod warunkiem (funkcja może dokładnie określić, lokalizacja Użytkownik, jeśli zechce podzielić uiasca Lokalizacja na mapie w pewnym okresie czasu).

Pobliskie Facebook-przyjaciele

Przy włączonej funkcji, nie będzie automatycznie wyłączone, ale użytkownik będzie musiał wyłączyć ręcznie wtedy nie będzie chciał, aby ich położenie znane. Do Najbliższe wyłączyć Znajomi in Facebook aplikacji mobilnych (Zarówno android oraz iOS), Proszę dotknij Więcej> Najbliższe Znajomi> Ustawienia lokalizacji> Udostępnianie lokalizacji (W ten sposób można prowadzić rejestr lokalizacja ty, ale nie będą udostępniane znajomym spojrzeć na Facebook).

wyłącz-friends-w pobliżu

Jeśli czujesz, Pobliskie Znajomi jak Funkcja, które naruszają prywatność i nie chcą z niego korzystać, aby znaleźć lub być umieszczone przez znajomych (Lokalizacja może być dzielone z przyjaciółmi lub oglądając wiadomości publicznej) Następnie wystarczy pozwolić niepełnosprawny (Jak to domyślnie ustawione), Lub wyłączyć za pomocą powyższych instrukcji. Jeśli nie przeszkadza oglądanie lokalizacją ze znajomymi Udostępnij na Facebooku, ale irytuje Powiadomienia wyświetlane ta funkcja, można wyłączyć powiadomienia Push dając kran Więcej> Ustawienia konta> Telefon push.

Uwaga: Aby zapewnić użytkowników, że uważane za naruszenie prywatności w pobliżu przyjaciółmi, ale nie można pomóc, ale korzystać z tej funkcji, Facebook zapewnia ich, że mogą zawsze usunąć nagrany danych serwerów sieci społecznościowych bezpośrednio z ustawień aplikacji mobile.

Tagi

Dodaj komentarz

Aplikacje mobilne, samouczki i wiadomości:
близки приятели във фейсбук за андроид, طريقة تعطيل pobliżu przyjaciela, % Facebook, facebook mobilna jeu umieszczanie, تفعيل pobliżu znajomych, Jak uaktywnić pobliskich przyjaciół?, Insta opcija pronadite prijatelje u blizini, близки приятели facebook, близки приятели във фейсбук, % Acevok, iz.prijatelja kako na f.huawei .mo., Książka% Igła, funkcjonować w pobliżu na facebooku, % Faceboock, एच डी फेसबुक, डाउनलोड फेसबुक aplikacja, फेसबुक एप्लिकेशन, вимкнути місцезнаходження самсунг j5, dlaczego nie w pobliżu znajomych ??,
Powrót do góry przycisk
blisko